Ja jag gillar rosa

Detta var sista veckan med läxor! Nu har vi bara massa roliga dagar kvar i skolan, eller roliga och roliga... haha Jag ska i en grupp göra naturfilmer eller något sådant. Jag var så himla stressad över att ha en okej bikinikropp så att jag gick ut sprang, när jag berättat rundan konstaterade Ludvig att jag sprungit 4 km eller nåt. Hurtig.
-Lovisa

Sen mindes jag skolan

Jag glömde bort att man skulle till skolan imorgon. Det var en mycket skön stund av glömska när det bara var jag och photoshop, för en gångs skull. Det varade i några minuter innan jag insåg att photoshop-bubblan inte håller för alltid och att jag ska till skolan imorgon. Men man ska ju vara tapper och glad, så inte mig emot. Denna tjej ↓ ska ju till skolan imorrn!
-Malin

Sommarmys

Det är ju sommar och så så jag tänkte visa lite gamla landetbilder, från en middag på bryggan. Eller gamla, det var några helger sen men haha. Helt enkelt hade jag inga andra bilder att visa. Sen kommer jag inte på något att skriva heller. 
-Malin

Varning dåligt inlägg

Jag har verkligen inte bloggat på ett bra tag nu. Ber också om ursäkt för att de få inlägg jag fått till har varit usla. Har haft alldeles för mycket att göra och tänka på hit å dit. Men snart är det ju officiellt sommar på riktigt. Då kanske man kan lägga mer tid och tankar på bloggen. Det får vi hoppas på. 
Dåligt inlägg igen, jag vet, tyvärr -Malin

sön 26 maj 2013

Nu är det inte så jätte lång tid innan sommaren börjar på riktigt, bara någon vecka eller så. Jag har lovat mig själv att i sommar ska jag ta vara på varenda dag och spendra tid åt kompisar så mycket som det går. Om 21 dagar sitter jag på ett flyg pal påväg till Aten, för att sedan öluffa mellan grekiska öar och fotografera så mycket som det bara går! Det som kommer vara annorlunda är att jag kommer fylla år där, fira med jordgubbar och tzatsiki. Nu får man ju inte glömma att man har tre veckor kvar i skolan, jag har ett matteprov som jag nu behöver gå och träna inför. häjdå frändz.
-Lovisa 

ogräs

Jag och Ludvig plockade ogräs i trädgården och samlade upp allt på studsmattan, massor av lila blad. Nu sitter jag och kollar på tv och äter massvis med goda körsbärstomater. I morgon ska jag kanske ändra håret på nåt vis, får se vad jag tänkt senare. -Lovisa

Vem är jag då?

-inte redigerade och proffsiga bilder-
Vem är jag? Det har jag kanske aldrig riktigt berättat.
Jag är Lovisa Agnes Sjöholm, jag är snart 14 år gammal. Jag lever i en liten förort strax utanför Stockholm, där har jag bott i hela mitt liv. Jag är 75% halländsk, haha om man kan säga så?! Jag har skiljda föräldrar men de hatar inte varann, så vi kan allesammans sitta och äta middag utan några som helst problem. Jag har en lillebror som heter Ludvig, han har haft blodcancer men botades på julafton 2012. Jag har inte haft det så jätte roligt i skolan när jag började högstadiet eftersom jag kom in i en klass där jag inte kände någon, det var ganska svårt att skaffa kompisar i början eftersom man lätt bildar grupper som redan var bildade sen innan. Jag håller bara på med en fritidsaktivitet, dans. Jag gillar att jogga/springa men har något fel på mina höfter som gör att jag får ont när jag väl springer. När jag var liten ville jag bli en ballerina och en snickare på en och samma gång. Min riktiga hårfärg är mörkblond eller vad man nu säger, jag färgade håret själv en gång i trean men då blev det helt missfärgat, helt orange. Jag kan inte ta bilder på mig själv med min iphone eftersom jag så fort jag ser mig på skärmen börjar grimarsera och göra väldigt, väldigt fula miner. Nu har det spårat ut helt... Men det var i alla fall en liten del av mig.
-Lovisa
 

Hej välkommen

Hej! Välkommen till en blogg där du får följa två bloggande tjejers fotograferande. 
- att vi visar fotografier - att vi visar att vi faktiskt är tjejer eftersom vi inte bloggar - att vi faktiskt ens bloggar 
= Hej! Välkommen
Vet inte vart jag vill komma men se det som en ursäkt för att det stått still här. Jag måste liksom lägga min tid på att forska lite om fördomar. Lovisa har försvunnit helt. Sådana är vi, såfort jag letat reda på henne kommer vi tillbaka.
-Malin

Lite sagolikt vid vattnet

Igår tvingade jag Lovisa att sova här. Hon visade sig vara relativt lättpåverkad av min ensamhet och trallade ganska fort hit och blev bjuden på tacos, glass, godis och eurovision. Vi hade det väldigt mysigt med andra ord. Som tack för att hon faktiskt kom hit följde jag även med henne ut och fotade. Här är två exempel ↓ nu är jag rätt trött och ska gå upp till mitt rum. Kanske bara ska sätta mig på golvet och inte somna. Jag är ju trots allt ledig imorrn, eftersom jag var i skolan igår. Ingen söndagsångest här inte -Malin

Läppstift och gräs

När man äntligen tror att en vecka av förkylningar, plugg och fighter ska vara över - är den inte det. Inte om man går i en så kreativ skola som jag iallafall, där de kommit på något så finurligt som en vårfest. Sen får man ju tolka fest hur man vill. Man kommer iallafall kunna vara på skolgården, äta, spela musik och brottas i några timmar. Det kan ju bli mysigt trots allt. Sen måste jag sitta på en buss i 1-2 timmar också. Det blir nog inte riktigt lika mysigt. Men vad gör man inte för att få komma ut till landet. Just nu är jag inte särskilt glad på sl-appen heller. Det står att en buss tar 1 timme och 7 minuter men nästa tar 2 timmar och 8 minuter. Till samma plats. Det förstår jag inte.
Jag fotade lite när jag kom hem. Lite rött läppstift och gräs. Funkar alltid-Malin

 

oblommig tekopp

Är så himla avundsjuk på alla toppbloggar, så många kommentarer, så många nya läsare... Ni är såklart helt underbara, men det skulle vara kul om det kom fler hit ibland.
Idag var jag i skolan som vanligt, på bildlektionen bet Irma, Karin så att hon nu ser ut som att hon blivit biten av en vampyr med rabies, hon kommer få blåmärken säkerligen. Annars vart dagen ganska lyckad ändå, dansade salsa med med Madelene mitt på gatan innan jag cyklade hem. Nu har jag suttit och repeterat tyska och kollat på Eurovision, HAHAHAHAH operakillen var bäst.
-Lovisa 
 

Träd

Eftersom jag sitter ensam hemma -och har den bästa tiden av mitt liv- så ägnade jag den framför datorn. med andra ord jag fixade lite bilder från landet. Det är ett bra sätt att fördriva sjuk-tid photoshop kan alltid rädda en. Nu ska jag väl sätta mig på golvet och typ strecha. Så typiskt mig. Varför inte strecha på golvet när man bara kan sitta i soffan med filtar godis och datorn. Såklart man föredrar golvet. Jordnära - bokstavligt alltså.
-Malin

Bra nu

Nu på morgonen äter jag en energirik frukost, blah blah blah vad tråkigt, jag skriver ett hundra rader långt inlägg när jag berättar hur min dag varit. Följer strömmen. En bild på Malin när hon ler i kungsan, det gör hon ju alltid.
-Lovisa 

Träskor

Hela den här eftermiddagen har jag ägnat åt mitt föredrag som ska vara klart att redovisas på fredag. Jag känner att det går ganska dåligt och att alla kommer somna lite när jag glömmer bort vad jag egentligen ska säga om balettens historia. Men jaja ingenting går väl under för det. Förrutom mitt betyg i svenska, det kommer nog gå under. Man behöver pauser ibland. Så jag ska fortsätta redigera bilder från landet - bilder på vitsippor, växter, träskor och vatten.
-Malin

Hej onsdag! gå och dö

God morgon, klockan är snart kvart över sju och jag har ätit en helt fantastisk frukost. Jag glömde plugga matte... Nu bli jag straffad i skolan med diagnos eller läxförhör... Älska onsdagar
-Lovisa