Min underbara hund

Sitter och tar det lungt. Är jättetrött efter vivaldidagen! Efter det här inlägget kommer jag definitivt att bara sitta här i soffan. Det gick bra att sjunga vårt medley, förut. Vi fick uppträda två gånger. Jag älskar att sjuga för folk! Det är verkligen jätteroligt att uppträda. Flera kompisar filmade, de kommer lägga upp videorna på facebook. Kanske kan jag lägga upp en sån video på bloggen...
Tack förresten för kommentarerna på videon någonstans nedanför. Jag kommer göra fler och bättre sång-och-musikvideos senare. Med bättre kamera och så.
Båda bilderna är på min underbara hund, men Runa har tagit dem på henne.
/Malin

Top skirt

Nya kläder - Kjol CUBUS - Tröja GINA TRICOT

-Lovisa-

 

 


Kärleks medley

Här sjunger jag alltså vår "kärleks remix" eller vad man ska säga. Det blev lite konstigt, jag tappade bort mig typ mitt under filmen, hehe. Aja, sånt kanske ni märker och förstår att det inte var meningen. Titta på filmen så förstår du vad jag skriver om. Förresten eftersom jag satte på snabbspolning när jag pratar så är det lite otydligt vad jag säger, och jag låter några år yngre. Haha! Det tyckte jag var jättekul...
(Vivaldidagen: en öppet-hus dag typ.)
Jag måste varna också för att det är sååå dåålig kvalitet på filmen. Kameran är verkligen dålig. Därför rekommenderar jag att ha den som "liten".

Vi har flera gånger fått frågan om vart vi har gjort våran design. Det är Lovisa som ha gjort den och jag vet att hon har använt photoshop elements 10 eller photoshop Cs5. Det är alltså ingen hemsida den är gjord på. Om du inte har photohop själv kan jag åter igen påminna om att vi kan göra en design eller header åt dig ;)

Utmaning 11 frågor

Regler: Svara på de elva frågor som personen ställt till dig och lägg upp på din blogg.
Utmana 11 nya fina bloggare och ställ 11 nya frågor till dem.  Vi blev utmanad av Malin.
.
1. Vilket är ditt favoritord?
Lovisa: Mitt favoritord är nog beautiful.
Malin: Svår fråga...jag tycker om alla former av naaw eller aaaw. Om de räknas som ord.
.
2. Vilken är din favoritårstid?
Lovisa: Jag gillar sommaren, för då blir jag brun och ännu ett år äldre. :)
Malin: Håller med om sommaren, vi fyller ju år typ samtidigt.
3. Vad gör dig stolt?
Lovisa: När Ludvig (bror) tycker jag är en snäll och bra syster. ♥
Malin: När jag är svensk och Loreen vinner eurovision ;)
.
4. Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Lovisa: Jag skulle spara en hel del men också ge bort pengar till olika fonder, t.ex barncancerfonden, för att Ludvig (bror) har precis överlevt Leukemi.
Malin: hmm, känner att jag inte har fina svar som Lollo...men jag skulle nog resa och fotografera. Men om jag vann en så stor summa skulle jag ge bort lite till fonder.
.
5. Vart är ditt favoritställe i hela vida världen?
Lovisa: Jag skulle nog säga någonstans i vackra Grekland.
Malin: Landet, jag har två landställen där jag vuxit upp, med olika minnen. De är definitivt två av de platser jag älskar mest!
.
6. Vad spenderar du helst pengar på?
Lovisa: Helst av allt kläder.
Malin: Oj! Kläder, smink, kamerautrustning, musikgrejer, noter, allt som hör till mina intressen.
.
7. Vilken är din absoluta favoritlåt?
Lovisa: hehe, Wonderwall med Oasis
Malin: Det kan jag nog inte svara på...jag tycker väldigt mycket om min systers musik. Annars gillar jag svensk musik med fina texter också :)
.
8. Om du får barn i framtiden, skulle du ha något emot om han/hon också bloggade?
Lovisa: absolut inte! tycker det är bra att skriva mycket och utveckla språket.
Malin: Nej, jag ser det som ett fritidsintresse. Fast det beror ju lite på vad hon/han bloggar om också..
.
9. Nämn dem tre saker du är mest nöjd med hos dig själv?
Lovisa: hm svår fråga. Min vänlighet, skojighet och min kropp. :)
Malin: Om man tänker på utseendet så vte jag inte riktigt...någon blandning av allting kanske? Fast jag är nöjd med att jag är duktig på mina intressen också. Alltså bra på piano, å sång m.m Vänta skulle man skriva tre?
10. Hur spenderar du helst en varm sommardag?
Lovisa: På grönan lund eller på stranden med bikini och glass till hands.
Malin: På landet, med min hund, eller vid någon badplats med mina kompisar.
.
11. Vilken är din favoritmaträtt?
Lovisa: jag gillar gong bao kyckling ( kina )
Malin: Tacos kanske, eller grillat. Fast jag gillar lax också.
Här är era frågor:
1. Vilket är ditt favoritord?
2. Vilken är din favoritårstid?
3. Vad gör dig stolt?
4. Vad skulle du göra om du göra om du fick en jorden-runt resa?
5. Vart är ditt favoritställe i hela Sverige?
6. Vad spenderar du helst pengar på?
7. Vilken är din absoluta favoritblomma?
8. Om du får barn i framtiden, vad skulle de heta?
9. Nämn dem tre saker du är mest nöjd med hos dig själv?
10. Hur spenderar du helst en varm sommardag?
11. Vilken är din favoritdryck?

(morgon)dagens outfit

Nu väntar jag på att min kaka ska bli klar. Eftersom det är "vivaldidagen" (en öppet-hus dag i skolan) imorgon så ska någon klass baka fika att sälja. Min klass fick fikat, så om tio minuter är mina brownies klara.
Här är morgondages outfit. Känns skumt att visa kläderna jag kommer ha på mig. Men imorgon ska jag göra ett annat inlägg som tidinställt. Ja, det här ska jag ha på mig :)

Jag vet inte om bilden är redigerad

Jag har verkligen försökt att blogga hela dagen från både dator och mobil, men inget har funkat! Nu kan jag iallafall göra ett tidinställt inlägg till imorgon och ett till inlägg idag. Så typiskt när man har fått chansen till så många nya läsare och sumpar det genom att inte blogga. hehe, det varade ju inte så länge iallafall. Så jag hoppas att ni kommer tillbaka iallafall. För om ni gör det så kommer vi ordna lite tävlingar och annat sånt kul, bloggen blir roligare då alltså.
Jag vet inte om den här bilden är redigerad. Inte särskilt mycket i så fall...men jag bloggar från macbooken så jag kan inte göra något kul i photoshop med den just nu.
/Malin
image description

Utsikt från fönstret :)

Jag har fått flera frågor om vart jag köpte nitarna och hur många. Jag köpte dem på hobbypyssel.se (tog dom som var 7 mm stora) och köpte nästan 60 stycken, det blev av en slump väldigt många iallafall. 20 stycken kostar 20 kronor. Det tycker jag var rätt billigt :)
Imorgon kommer det inte dyka upp ett tidinställt inlägg under dagen, så ni vet. Hinner nämligen inte göra ett nu. jag bloggar när jag kommer hem från skolan imorgon istället.
Sen vill jag också tacka för alla fina kommentarer, det är roligt att se det varje gång, man loggar in :)

Garden photos

Redigering av bilderna:
Photoshop CS5
Filter > Sharpen > Smart sharpen > Höj amount
CTRL+M > Höj curves
Klar ♥
.

Ipad fodral

I dag har jag varit i skolan och gjort ett Ipad fodral! blev väldigt nöjd, fodralet är gjort av mörkt jeans tyg. Hihi det var precis så Ipaden gick ner i fodralet, hade mätt helt perfekt. Nu skiner solen och jag måste bara ut och fotografera, men man får nte glömma att plugga också!
-Lovisa ♥

Yay!!

Snart ska jag ha gympa, men jag bara måste göra ett sån där "jageglad-inlägg" de flesta läsarna som kommer till bloggen idag. "Kommer från" keelas blogg. Vi blev ju helgen awesome, vilket jag är glad för så jag hoppas att ni kommer tillbaka:)
Man blir mycket gladare än man tror faktiskt...


Var det franska eller?

Nu är det franska eller någon annan lektion...dumt att jag fortfarande inte har lärt mig mitt schema. Jag har liksom följt det ett helt år snart!
Ni fattar iallafall att det här är ett kort tidinställt inlägg. Förresten kan jag påminna också om att jag och Lollo gör gratisdesigner. Jag tror att hon kan göra iallafall, om någon skulle vilja det. Jag kan iallafall göra hela designer för blogg.se och headers och bloglovin-knappar till devote.se och andra sidor :)
Eventuellt kommer vi göra en tävling där vi lottar ut en personlig gratisdesign. Har inte bestämt något med Lollo än bara...

FOTOtävling

Hej, jag är med i fotogeniquees fototävling
Jag valde detta fotot av Stockholm som jag tog på en klassresa för en vecka sedan, detta fotot tog jag för att Stockholm har en helt fantastisk historia med stolthet, kungar, drottningar, slott och höga och vackra torn!
Jag tog denna vackra bild på en mycket känd altan som har tillhört en mycket känd författare en gång i tiden.
I bilden ser ni slottet skymta fram bakom husen.
close up filter (länk)
Skylight filter (länk)
stjärn filter (länk)

Malins nitar

Idag så jag att mina nitar har kommit! Beställde dem rätt billigt från den här sidan. Ska bli roligt att sätta på dem på mina shorts. Det var meningen att jag och Lollo skulle köpa nitar tillsammans och även sätta på dem tillsammans men, nu blev det inte så. Vi får iallafall ett par nitshorts var :)

O´boy

Grattis Ludvig!
Godnatt, har glömt att säga att min lillebror Ludvig fyller 10 idag så vi fick O´boy till frukost. Under dagen har vi skaffat en ny design som jag har skapat, tycker ni att jag ska göra gratis designer??
-Lovisa

Nya designen

Ni ser att vi har en ny design, därför är bilderna i inläggen nedanför för stora. Alltså hela bilderna syns inte. Men alla inlägg från och med nu kommer bilderna vara rätt storlek.
Den här gången har inte jag gjort något på designen - eller några bilder är ju mina men - Lovisa har gjort allt (annat)
Nu ska jag åka och träna :)