deprimerad? oja

Idag är en sån där tråkig dag, då allt står still och ingenting händer. Till och med vädret är trist idag, tror faktiskt att det kommer börja regna snart. Jag har ju gått hela första veckan i skolan nu, inte så jobbigt som jag trodde faktiskt, dock hade vi bara två läxor...
Idag har jag bara suttit och kollat Instagram och hållt på med snapchat, gud vad tråkigt. Har på mig ett par rosa mjukisshorts och en grå tshirt med trycket: Traded my boyfriend for a puppy cos he is cuter. Åhh vad jag vill ha pojkvän just nu, eller bara någon snäll kille som kramas och alltid finns där för en. Det är helt brutalt vad jag längtar. Kär är man ju också, grädden på moset för idag.
-Lovisa

 
 

 


shop the pain away

Även om jag inte har någon pain för tillfället hittade jag tre par skor som fick följa med hem, dock ska jag byta löpardojjorna, de var lite för små, opsi daisy. Vi ska åka och kolla om vi hittar rätt storlek, jag föll pladask för mina nya bellerinor, tyvärr fick jag skavsår nästan på direkten. Nu ska jag söka på huskurs tips mot just skavsår.  Bootsen ska jag börja använda såfort årets första höstdag kommer!
-Lovisa
 

Alma

Idag har jag umgåtts med Alma som tog sig hit på en sningelkrokig väg av många olika bussar. Vi har ätit och fotat och ska äta lite till. Då är livet som bäst, när man kan äta. Antagligen ska jag ställa mig vid spisen snarast, en snabb insikt av hunger. Nu vet jag inte riktigt vad jag skriver.
Igår såg har känn ingen sorg på bio, som jag trots min Håkankärlek inte sett tidigare. Det var även Sofi, Alma, Vera och Agnes som tittade på filmen när jag satt och grät. Tänker inte skriva någon recension. Hatar den, fast den var väldigt bra. Det är lite lustigt sånt där -Malin
 
 

Blogpod

Om ni, som jag, inte har något att göra på kvällarna. Tycker jag ni borde börja lyssna på Michaelas och Dachas blogpods om kärlek och annat som man inte brukar direkt fråga och svara på. Jättebra om man bara vill ligga i sängen och slappa! Jag personligen tyckte det var lite kul att lyssna på om players. De har gjort ganska många olika, så du hittar säker en som passar just dig! De är ju så goa människor att lyssna på också så det är ju bara ett plus!
-Lovisa

2

Andra dagen i skolan idag, det gick väl helt OK. Var väldigt trött och gäspade konstant, som grädde på moset får jag tårar i ögonen då, tror jag räddade masacaran ganska bra? Hade mesta dels information på lektionerna, dock fick vi springa lit på idrotten men det var väl allt fysiskt vi gjorde egentligen. 
Nu ligger jag i min säng med hög mys nivå, skriker till musiken i min högtalare och flätar håret. HI MY NAME IS... WHATEVER U CALL ME, LETS GET UNDRESSED, CUZ U LOOK A LITTLE LONLEY?!
 
-Lovisa
 
 

ready? steady? GO!

Nu ska jag snart sätta mig på min lila cykel och trampa iväg till årets första höst(gud vad hemskt)termins dag i skolan, som tur är börjar i alla fall jag 13.00, verkar som om vi är dom ända? Det här året ska jag verkligen pressa till perfektion! Inga halv klara läxor, inga dåligt förberedda prov! Bara fokus, fokus, fokus. Hoppas ni får en bra första dag i skolan nu! 
-Lovisa

Tjock lite ljusrosa/lila dricka

Eftersom smoothie är ett himla bra motiv. Fick det bli mitt motiv. Det känns superbra, nu behöver jag inte röra kameram mer idag. Ska försöka göra någonting, man vill ju inte tappa livslusten dagen innan skolan börjar. Eller så är det det som är meningen. Vem vet -Malin
 

den inte längre så gröna lunden

Tilde, William, Ludvig och jag åkte på grönan idag, testade Eclipce. Så underbar, så harmonisk! Skulle Tilde uttrycka den, en ganska bra beskrivning faktiskt. Dock är det väldigt synd att Extreem är borttagen, såg fram imot den när vi åkte in. Vi åt nachos till lunch och ben&jerry till fika, superb! Åkte massor av skoj och avslutade med den lilla klassiska karusellen med massor av olika djur inne på barnsidan. 
På måndag ska jag kanske dit igen! Får se om jag vågar...
-Lovisa
 
 
 

räddaren i nöden

eller rättare sagt döden. Förlåt för bloggen varit dödstyst under flera dagar. Inte OK! Jag har haft fullt upp med vänner och funderande och Malin arbetar ju med danstekniker och annat taktfullt och skoj. 
Jag var faktiskt inne i stan med min goa vän Tilde idag, det är verkligen mycket folk nu när Ung08 pågår. Vi såg både Helena Seger inne på topshop och Tora Sparkles på promenad över övergångstället vid kungsträdgården, #toocool.
-Lovisa
 
 

Agera naturligt i fallande vatten

Det började regna, så det naturliga agerandet blev givetvis att stå i regnet och bli blöt. Men tro mig, jag trivdes. Stormtrivs i fallande vatten. Visserligen har jag en form av dansläger som börjar imorgon och med tanke på min oform -och faktiskt lite panik över att det påriktigt börjar imorgon- borde det narurliga agerandet ha varit att gå in och dansa järnet. Synd att jag inte agerar naturligt.
-Malin

Svart och vit och svart hatt

Dagen gick. Kom hem med en väldigt fin hatt som jag förmodligen inte kommer ha på mig. Men det är okej, sålänge den hänger i rummet. Att bara vara fin kan fylla en funktion ibland. 
-Malin
 

second feelings first

Idag ska Malin och jag vara lite tuffa och åka till söder och hitta kläder. Fotona var från en spontan fotografering som jag fixade igår, försökte väl likna någon elva, saknade vingar så jag blev väl en ganska utmanande tjej med sotade ögon och hudfärgade läppar.
-Lovisa

sten

Fick med hem denna godingen igår, super happi. Köpte två efterlängtade skal och en smart adapter så man kan ha kvar sin iphonehögtalare. Man blir lite chockad av bildkvaliten, man ser, som Irma säger, varje por i ansiktet! Kommer definitivt blogga mer, det ända som saknas är de braiga redigeringsapparna. Fick en liten påse från Irma där man kan lägga nycklar, hörlurar eller vad som helst som är litet och lätt att tappa bort.
-Lovisa
 

smotti

Gjorde frukost runt nio, slängde ihop massor av frukt och gjorde en smothie på 5 minuter.
Till 1 person
-2 bananer
-1 kiwi
-Två nävar hallon
-En fjärdedels honungsmelon
-En matsked yogurt
Hallonen kommer faktiskt från min egna trädgård, finns så himla mycket gott där nu!
-Lovisa 
 

Italien

Nu är jag hemma igen efter att ha tillbringat lite tid i värmen. Det har varit helt underbart mellan de två flygresorna och jag har fått massor med fina bilder. Nu återstår att packa upp, återgå till livet och köpa nya teknikskor -alltså balettskor - har väl gjort så fantastiska tenduer att skorna gått sönder vid tårna, intressant. -Malin