Hav

En myskväll hos Anita och Benny. Anita hade fyllt år och vi firade henne med paj och lavender.
 
Fick en fråga vad vi använder för kameror. Jag använder en canon 1100d och har flera objektiv, det jag använder mest är ett person objektiv från canon som heter Canon EF 50mm 1:18 II. 
Hoppas ni har det bra -Lovisa
 

Yatzy

Igår satt vi och spelade Yatzy och åt glass med kolasås. Jag fick yatzy 3 gånger!! Pappa sa att han aldrig varit med om något liknande. Jag vann såklart :) Bye -Lovisa

Roskrona

 Innan jag tog mig bort från Stockholm igen hann jag klämma in en träff med den här bruttan. Mysigt. Jag har din tröja, du får kanske tillbaka den snart. -Lovisa

Gå på nya marker

 
 Har nu insett att jag skriver bekvämare på mobilen och kommer därför försöka spontan blogga oftare. Dagarna passerar här på vårt lilla landställe och igår var jag faktiskt ute och solade på våran brygga ungefär hela dan. 
Idag är dock vädret sämre och jag ligger inne i en av mina två sängar och försöker peppa lite inför en löprunda. Massor av låtar spinner runt hela huvudet och jag lyssnar just nu på http://open.spotify.com/track/3AA8xNhDC0MpqwkGX3EP5V och redigerar ännu fler bilder. 

Vi undersökte ett berg och en by längre ut på ön och jag klapprade med kameran. Coola kanontorn och fint vatten kunde den promenaden erbjuda. 
Hoppas vädret vänder. -Lovisa
 

Småland

Jag har precis som Lovisa inte bloggat på en evighet på grund av att sommaren kommit ivägen. Har tillbringat tre veckor i England (Torquay) på språkresa och är just nu i Småland hos Sofi. Bilder från resan får komma en annan gång.
Idag åkte vi båt, solade, åt mackor, badade, badvaktade, plockade blåbär och åt macka igen. Det är mysigt och vi är glada. Annat onödigt får vi också ta en annan gång 
-Malin
 
 
 
 
 
 

Glidare
Hello everyone! Det var ett tag sen! Jag har haft fullt upp med att ha sommarlov och åka härs o tvärs i landet och träffa släktingar. Min dator har också slutat fungera och jag bloggar nu från mobilen. Den bara blev helt svart en dag och ville aldrig vakna igen. Det gjorde mig ledsen eftersom alla bilder från de två senaste åren ligger på den och jag har ingen extren? hårddisk. Det suger. Men vi ska, när pappa, ludde och jag kommer hem igen, försöka få den reparerad eller i alla fall få ut bilderna. 

Just nu är jag i skärgården och har det väldigt mysigt. Det ända jag hittar på är att äta, läsa fanfictions på wattpad, springa, basta, bada  och sova. Livet är härligt ibland. 
Idag testade jag för en gång skull vattenskidor. Jag kom upp och kunde åka efter några försök att komma upp och stanna. Pappa blev imponerad att jag orkade fortsätta försöka, eftersom det tar otroligt mycket kraft från armarna att ta sig upp. *stolt* Jag hade roligare än jag visar mig se ut att ha på första bilden. Jag var bara så förfärligt nervös inför åkningen. 

Hoppas ni mår bra! -Lovisa  


onsdag 2 juli 2014

Med en ovanligt kraxig och irriterande röst har jag träffat Siri idag. Åt köttbullar, klippte toppar, målade naglar, snackade sommar, lyssnade på the 1975, solade, bakade hastbullar med pärlsocker och sylt och vi tog oss även tid at fotografera efter regnet. Den här fotograferingen och redigeringen/arna är nog nåra av mina bästa. -Lovisa