Griechenland

Nu när jag är hemma igen tänkte jag visa massor av bilder på medelhav, blonda hår och blommor. Jag har haft det så bra som man någonsin kan ha det på en semester. Jag har frossat i tzatsiki, sovulaki och feta ost. Så nu när jag kom hem beställde jag mammas mest svenska maträtt.. Hemgjorda pannbiffar med nypotatis och såssky, är mer än mätt... vad kommer efter det?
Några få bilder från de grekiska öarna Paros och Naxos. -Lovisa
 
 
 
 

Klöver

Jag sitter ute på landet. Det är så himla lugnt och skönt. Helt enkelt fridfullt. Gräsmattan är full av klöver. Inget mer har jag att säga. 
-Malin

Släng med håret Agnes

Nu är precis hela danslägret överstökat. Lite tråkigt förstås eftersom de kommer dröja innan jag dansar så igen. Men samtidigt otroligt skönt att få vila lite. Så trött att jag inte kommer på något att skriva. Påriktigt. Hejdå.
-Malin

frossa i jordgubbar, men mest kakor

Nu är sista riktiga dansdagen slut. Det är bara föreställningar kvar. Lite skönt faktiskt. Har inte haft sovmorgon på jättelänge, nu blir det äntligen lite riktigt sommarlov. Det firades ju jättebra med agnes i trädgården i eftermiddags. Vi köpte fina jordgubbar och kakor på vägen hem och fotade hela eftermiddagen. Varav de här tre faktiskt blev lite normala och fina. Resterande 351 är extremt fula och ocharmiga i mitt iphotobiblotek. Men såna är ju också skojiga att ha. Mycket fina bilder blev det också på tappra försök att klättra upp i en björk eller hänga i en gammal lyktstolpe. Jag har alltså en björk och en gammal lyktstolpe i min trädgård. Fast inte riktigt en lyktstolpe, det går inte att förklara. Tror inte att alla har en sån hemma. 
-Malin
 

Shorts och picknick och stekta bär

Idag efter dansen gick jag och Agnes omkring lite och tittade i affärer. Jag hade en påse med ett par levisshorts i handen när vi sedan skildes åt. Då åkte jag med påse och allt och träffade min syster. Vi hade picknick i gräset i en park. Fast vi åt ingenting. Det var en picknick utan mat. Och utan picknickfilt. Vi satt på en sjal. Men det fanns gräs, och sol. Så lite picknick var det ändå. Efter ytterligare ett tag bar det av hemåt. Med påse. Och allt. Upplevde ett sånt där tillfälle när man inte orkar äta middag. Så jag stekte bär och blandade med fil. Sen åt jag och nu sitter jag här oerhört trött. 
-Malin
 

Lite trist sådär

Såhär skoj har jag nu↓ och produktivt är det också kan jag avslöja. Strecha, blogga, rita och redigera bilden jag nyss tagit samtidigt. Hoppas på att bli lite vig nu, när jag har så mycket att göra medans jag lider.
Har verkligen ingenting att skriva. Helt ärligt, kommer inte på någonting. Jag är helt enkelt för kreativ med det andra jag underhåller mig själv med i detta nu. Klarar ju inte av för mycket. Så jag avslutar för att avbelasta mig själv lite och passar samtidigt på att ursäkta den tråkiga bilden. Så. Hejdå -Malin
 

Glada midsommaren

När alla var som gladast och firade midsommar smet jag iväg till grusvägen med kameran och tog lite bilder. Nu efteråt vet jag inte riktigt vad jag tänkte. Jag var ju inte deprimerad på midsommar. Trots att bilderna kanske antyder det en aning. Mitt vanliga ja skulle antagligen smilat hur stort som helst och taggat #midsommar jättemånga gånger på instagram. Som i påskas. Antar att jag inte kände för det just då bara. Skulle suttit fint till de rosa blommorna annars. 
Nu har jag suttit i en bil i vad som kändes en evighet. Mådde lagom illa, så hela situationen blev ju lagom skoj. Och nu ska jag nog sova, i lagom tid för att komma upp till dansen imorgon. 
-Malin
 

Grattis Lovisa

Nu är det så att idag fyller världens finaste Lovisa år. Eftersom hon är en blogg-delägare ville jag göra ett grattisinlägg till henne. Bara för att vi känt varandra i 11 år nu också. Här är ett litet kollage med bilder från olika photoshoots det senaste året. Hoppas hon har det superbra nu i grekland. Grattis världens bästa.
-Malin
 

Midsommarafton

Idag var det alltså midsommarafton. Glad midsommar allihopa!  Vägrar egentligen skriva det. Jag har firat här på landet med tårta, världens minsta midsommarstång, massa mat och sommarglädje från alla håll och kanter. Alla traditioner följdes. Utom dansen, vi dansade aldrig runt midsommarstången. Helt ärligt var det ingen som orkade riktigt. Istället hamnade vi på filtar där vuxna drack drinkar och det spelades och sjöng. Såklart man skiter i dansen för sån glädje. 
Jag hade blommor i håret också. Tradition att alltid gå och plocka prästkragar och andra sommarblommor och göra kransar. Det tar en eländig tid av dagen, men är väldigt mysigt. Bilderna kommer från det lilla äventyret när vi gick till ängen med prästkragar och tillbaka. Resterna som inte användes till kransar hamnade i en stor bukett på bordet. -Malin
 

Långsjön

Efter dansen idag åkte jag och Agnes till långsjön och badade. Det blåste. Vi dröjde ca 45 minuter på bryggan innan jag vågade hoppa i. Mitt hår blev extremt tovigt och har fortfarande inte torkat. Det var glas överallt och kallt. Ska man sammanfatta min eftermiddag finns det bara ett ord. Mysig. Trots allt var det faktiskt det. Så skojigt. Nu har jag dock endast tre iphonebilder att bjuda på. Hehe. I extrem desperathet gjorde jag ett icke fulländat kollage. Nu har jag lite stressigt i en stor hög av kläder som ska packas och vikas in. Men jag lovar er en finare midsommar full av bilder och lite mindre bitterhet.
Förresten, på bilden på mig vet inte ens jag vad jag håller på med. Någon blandning av en min vid en sån där spegel som finns ibland på gatorna. Bra där Malin, nobelpris i att förklara. 
-Malin
 

Livet på en pinne

Hej hej! Jag har hittat gratis wifi på mitt hotell här på den grekiska ön Paros. Jag ville bara skicka en liten hälsning till er i sveariket att jag lever livet och blir röd som en solmogen tomat med snövita bikiniränder. Nu har jag precis ätit en alldeles för stor och god frukost. Ligger nu och slappar i skuggan i en solstol vid poolen och kollar ut över medelhavet. Snart går vi ner till den stora stenstranden och ska ta vårat första havsdopp!


En av sommarlovet

Idag har jag dansat, tränat, inte badat och ätit på resturang. En dag av sommarlovet helt enkelt. Är lite rädd för träningsvärk imorgon, då jag tränade när jag kom hem från dansen. Tanken var att vi slukka åka och bada, men sen kom moln och det började regna. Av någon anledning slog det mig då att jag kunde träna lite. Efter tre danslektioner i balett, modern och jazz började jag då hoppa omkring och träna mage, ben och fick med lite armar. Varför vet jag inte egentligen, men jag kände för det och kan inte motstå impulser. Dessutom lär jag väl sova gott nu. 
 
Sedan efter mitt lilla pass åt vi middag på resturang. Därav bilderna nedan. Inte de bästa av bilder i allmänhet. Men det var väl något sånt min kväll såg ut som. Och ja -sista bilden- converse sitter inte bra på min högerfot, det är något fel med den jag blivit tvungen att acceptera. Vilken himla massa text det blev -Malin
 

DansLägerGrej

Nu är ju Lovisa borta i två hela veckor. Det blir kämpigt att blogga varje dag, helt själv. Haha nej jag klarar mig men alltså inte lika många inlägg. Imorgon har jag även en dansläger-grej som börjar. Det blir jättekonstigt om jag ska skriva en eller ett innan. Man säger ju en grej och ett dansläger. Det är mer ett dansläger, fast inte riktigt eftersom jag kommer bo hemma och bara åka dit på morgonen, blir helt förvirrad när jag ska skriva. Från och med nu skriver jag då en dansläger-grej så ni vet. När jag inte kommer vara ledig hela dagarna blir det alltså ännu svårare att fota och blogga. Det var det jag skulle komma till, hejdå.
-Malin
 

Glass

Jag skrev förrut att jag sulle träffa Lovisa. Precis så blev det också. Hon och jag gick, provade hennes nya zoom-objektiv hon kommer ta med sig till grekland, och åt glass. Ungen hade bara smakat en av de nya magnumglassarna (nu två av dom). Den gången var det jag som tvingade henne. Samma sak hände idag. Efter en tid var jag tvungen att gå hem igen, packa och åka buss himla länge ut till landet. En två och en halv timmar lång resa av ensamhet tog mig tillslut ut till en liten udde vid vattnet där ett rött minihus står. Där sitter jag nu. Ett extremt spännande äventyr -Malin

Nu försvinner jag

Nu försvinner jag iväg till Grekland för att bli brun som en pepparkaka i två veckor, jag hade inte tid och ork att göra tidsinställda inlägg men jag vill i alla fall att ni ska veta att den lördagen den 22 juni fyller jag fjorton bast, inte för att någon skulle komma ihåg... -Lovisa