Ni vet ju hur man åker bil...

Jag har vart lite på landet nu i helgen! Älskar landet på hösten, tog rätt mycket fina bilder, dock får ni bara se bilbilder just nu.
/Malin

Vitt svart

Idag ska jag hinna göra många saker, ska handla springkläder, städa rum, åka till IKEA ( i hope ), springa, kanske gå på bio med min pojkvän... det är rätt så mycket och det kommer bli mer!

När man inte är så hungrig...

...får man ta lite av allt :)
PS, förlåt att ingen bligga igår ,DS
/Malin

 

Svartvitt slog det mig nu

 

En kul överraskning

Jag Runa och Cicki gav malin en upplevelse i måndags, hon blev nämligen kiddnappad för att se på bio med oss, en kul grej var att jag skulle vara hemlig tills bion startade, det var en kul och rolig idée. Jag hade följt med Runa, Cicki o Malin utan att göra Malin medveten om att jag fanns med! Hahahhahah det var super kul!
 

trött tjej

Fysikplugg och huvudvärk på det. "bästa kombinationen" (not)
-Lovisa
 

Ljus redigering

 Hej!
Jagtänkte visa hur jag har redigerat de här bilderna (dem syns i videon också). Senare tänkte jag också visa hur jag ställer in kameran för att få så ljusa bilder som möjligt. 
Förlåt också, om det går lite snabbt, jag är inte så bra på sånna här guider. Kommentera om du inte förstod och vill förstå. Annars får ni bara vänta på nästa video :)
/Malin
 Färgkoderna till övertoningskartan: (mörkast) #19025b (något ljusare) #5078c8 (näst ljusast) #f1ffff (ljusast) #ebf3ff

Mörk Bild

Jag måste nog sova snart, innan jag ramlar ihop i några timmar vill jag bara säga att - bli inte förskräckta om jag inte bloggar imorrn eftermiddag, det finns lite leeexor i kalendern :/
/Malin

Dans

Helluu!
Nu ska jag snart dansa balett. Jag kände mig tvungen att blogga, för det har hänt lite för lite här :)
Iallafall, det tog en stund att fixa till bilden i mobilen (men jag älskar ändå att det går!!) och jag vill upplysa om att jag inte dansar i utsläppt hår och halsduk.
/Malin


Ljut och brusigt

Hej! Nu har jag ätit frukost. Supernajs att vara ledig idag, eftersom jag var i skolan i lördags.
Det här med text är inte riktigt min grej...men iallafall, jag blev inte så nöjd med den sista bilden. Jag får ta nya och redigera dem bättre,  men jag kände för att visa den ändå :)
/Malin

Höst

Skola nu måste springa! Men iag blir det superkul! speciellt ikväll!!!
-Lovisa
 

Light

Hej! Nu är jag hemma från mi kära dans, lika roligt som vanligt. Känner att jag behöver tvätta håret så, vi hörs senare.
/Malin

Skolan

Hej! Snart ska jag till skolan! (jag vet att det är lördag). Vi ska ha någon öppethus-grej, så alla elever måste vara i skolan. Jag ska ha bild och hemkunskap. Här ser ni dagens outfit - nu måste jag åka ;)
/Malin

Godis

Jag sitter och äter godis. Hoppas ni andra oxå gör det, ha en bra kväll!! :)
/Malin

leaf

-Lovisa