bilder från senaste veckan

Bild 1. en solnedgång på Skansen, vy över stockholm.
Bild 2. en nyponros i trädgården.
Bild 3. Pappa och Ludvig som skjuter luftgevär.
Bild 4. en fin blå cykel på Skansen.
Bild 5. fin blomma, vet inte vilken sort.
-Lovisa 

Vänta, lite...kontrast eller?

Nu sitter jag med mitt sega internet på landet igen. Trots det så har jag flera roliga saker som jag ska göra, som kräver internet eller en dator. Jag ska: 
  • göra en design åt en blogg, som ni får se senare
  • göra en "sjungvideo"
  • göra en video av alla småsnuttar från dansuppvisningen idag
  • fotografera och redigera
Ser ut som om jag har fullt upp hela helgen.
Men det var inte det som jag skulle skriva. Jag kollade på lite gamla bilder, från bara i somras. Haha, jag förstår inte hur jag redigerade bilder förrut! Den här bilden är en av dem jag hittade, var tvungen att redigera om den. Lite enkelt men hundra gånger bättre. Kameran är Lollos. Eller inte hennes, men vi tog bilden hemma hos henne.
 
Förresten, jag (vi) ska börja göra redigeringstips och lägga ut på bloggen. Jag tror (vet) att några iallafall skulle läsa dem. Tack också, för alla mejl. Mycket mer än jag hade tänkt. Det är roligt :)

Ibland, vet inte jag vad jag ska göra med en bild

 
 
 
I bilen påväg till landet.

Bubbles

För en liten stund sen fotade jag bubblor. Fast det gick inte så bra. Det var alldeles för lite kolsyra. Bilden skulle vara helt värdelös utan redigeringen faktiskt. Ska jag göra redigeringstips på bloggen? Lovisa också såklart, men är det någon som skulle använda dem? Det funkar ju såklart inte om man inte har photoshop...
Iallafall så kommer jag fota mer bubblor sen, med mer kolsyra.
/Malin

Jag skrev i love photoshop...

Jag kan inte öppna photoshop. Det gör mig lite uppgiven. Hallå, det är ju match ikväll! Jag kan inte titta på hela matchen, utan att ha photoshop i knät. Nu måste jag verkligen försöka lösa det här. Som tur är har jag en bild som jag redigerade lite granna någon gång men inte lagt upp på bloggen.
Det är blommor
Nu måste jag fixa till photoshop!
/Malin

Fiol

 Det är fotboll på tv nu, och i mina ögon tar det bara aldrig slut. Men den här matchen ska jag verkligen titta. Så gått det går -eller säger man så gott det går?-  
Faktiskt så har vi lite nya mejl, dom ska jag läsa och börja fixa med, det blir roligt. Om ni har minsta sak som vi skulle kunna fixa så är det bara att skicka ett mejl.
Jag byter ämne hela tiden men, på bilden ser ni en fiol. Ett av de 16 instrument som finns här hemma. På denna fiol har jag försökt lära mig spela och har tagit ett antal falska toner och provat en ny redigering. Den är från fotogeniquee, eller vad man ska säga. Provade den iallafall och tycker om den. En av de bilder jag gjorde igår.
/Malin

F Ö D E L S E D A G S B A R N E T

Idag är det min trettonde födelsedag. Fast jag kommer nog inte få några fler presenter. Jag fick allt i helgen. Då åt vi tårta två dagar i rad (midsommarafton och min låtsasfödelsedag).  Den tårtan på den understa bilden är min favorit. Hemgjord cheesecake. I hela mitt liv har den varit godast. Kanske ointressant, men  nu ska jag iallafall fira min födelsedag med att dansa.

s i r i ♥

Igår var Siri hemma hos mig, vi bakade, fotade, åt det vi bakat och sen gick hon hem vid sju tiden. Jag tänkte visa några av alla de 115 bilder som vi tog på en kvart eller så...
-Lovisa ♥

I Love photoshop

Jag har suttit hela eftermiddagen nu och provat olika redigeringar. Det är verkligen skitkul. Kollade på fotogenuquee efter olika photoshoptips. De är bra. Nu när jag har en bra kamera och mycket bilder kommer våran blogg bli bättre, nu bloggar jag ju mer. Roligt.
Här är en bild som jag börjat på, eller vad man ska säga. Jag har provat lite på den. Fast jag är inte klar, ni kanske får se fler jätteöverredigerade bilder ikväll. Nu ska jag återgå till att prova nya grejer.
/Malin

Nature

-Lovisa

Mellis

Nu sitter jag och äter lite mellanmål eller vad man säger. Jag tror att man säger mellanmål. Eftersom det regnar så mycket och jag redan har blivit blöt, så har jag inga planer för att gå ut. Förmodligen kommer jag sitta hela eftermiddagen idag igen, framför photoshop och olika bloggar.
/Malin
Gooooott

Guva cool jag ä!

↑så där skriver jag ofta. Iallafall i sms och sånt. Mycket lättare än att behöva skriva "gud vad cool jag är". Tänk så myvket vissa bokstäver kan förstöra och göra det jobbigt. 
Nej men det som var grejen med guva cool jag ä är att jag satte en linsöverstrålning på bilden nedanför. Den där lilla "solen" som är mitt på bilden kallas alltså insöverstrålning, och ska egentligen inte vara där. Då tyckte jag att det var coolt att sätta den där, fast det inte passar. wow.
/Malin

Presenterna

Hejsan hoppsan! nu har jag Malin och Siri någon slags dans på schemat, men nu ska jag inte börja skriva om det utan om presenterna...
Jag fick massor av mer saker än de på bilden, jag fick t.ex en bikini, två linnen, en kortarmad skorta i beige, ett par högmidjade shorts.. och mycket mycket mer!
-Lovisa

More dogs

Jag är lite nöjd med att jag slipper göra den där bloggrejen med olika bloggar varje dag. Det var liksom en reserv för att jag hade bildbrist. Nu har jag ett väldigt stort antal bilder, jag kommer inte få plats med olika bloggar emellan. Det är ju nästan bättre :)
Därför fortsätter jag direkt med lite bilder på Nisse.
/Malin
Den här bilden är jag väldigt nöjd med. Det var så svårt att få Lucky (min hund, den stora) att vilja gå fram till de små, konstigt nog. Därför är det så himla gulligt!

Födelsedag o midsommar

Om ni inte visste det har jag haft en underbar midsommar med vänner och familj, samtidigt som jag har fyllt 13 sommrar på samma dag! Massor av presenter visar jag imorgon... Just nu tittar jag på "this is it" en slags hyllning till den döde superstjärnan Michael Jackson, tänk att ha en film som bara handlar om dig själv, skulle inte det vara coolt? Det tycker jag iallafall!
-Lovisa