Gotlandsoutfits


Där ovanför er ni mina gotlandsoutfits. De tre under hade jag på kvällarna och de fyra över på dagana. Ni ska få se fler andra bilder från Gotlad också. Jag kan blogga mer imorgon.

water

I morse gick jag och Ludvig ut ochhoppade i vattenpölar! Busigt busigt! 
-Lovisa
 

Falkenberg

-Lovisa

Blumen mit Tropfen

Blommor med droppar
-Lovisa

Hummern

Resturang

När vi åt middag idag på en resturang, beställde jag in oxfilé. Det lät himlans lyxigt att det skulle va nån hummergrejs med och sånt. Haha, men sen när jag fick in maten var det inte lika lyxigt. Eller jo, lite för lyxigt. Det låg en stor (läs relativt liten) hummer mitt på allting! Jag fick lite panik inombords och det slutatde med att pappa fick den. Nu känner jag mig lite taskig....

Härliga Halland!

Hej Hej!
Nu kommer äntligen ett inlägg där man ser Halland, mormor och jag cyklade i morse till ett ställe som heter Berte gård, där dom har sina kossor ute på bete. Tyvärr började det regna och bli grått på himmlen så vi cyklade hem fort efter fotograferingen! Fina bilder blev det, kossorna var så söta! Kanske borde skaffa en att ha hemma? ;)
-Lovisa

Fina rosor

Jag hinner verkligen inte skriva något. men här är två bilder om jag redigerat på ett lite anorlunda sät (liiite annolunda). Ni får titta på dem tills jag bloggar igen.
/Malin

Jumpsuit

Fin va? Är jättenöjd, köpte den tillsammans med ett par röda raybans. Jag vet minen är inte den snyggaste direkt.
-Lovisa
 
 

Visbys Gator

Här är två bilder från Visby. I de fina gränderna. Favoriter, fast svartvita. Har inte mycket att skriva, men jag är nöjd iallafall. Godnatt.
Man måste ju komma upp till hotellfrukosten XD
/Malin

Gamlingar

Hejsan idag fick jag reda på att min morfar har en stor kamera samling, dessa är bara några få av alla dom han har plus all extra utrustning. I någon utav kamerorna satt det film kvar så jag har varit i trädgården och fotograferat så imorgon åker vi och framkallar bilderna. Kul kul!!
-Lovisa
 

Vilken..

Hej! Shoppingen är slut nu, när jag kommer hem igen får ni se vad jag fick med mig.
För en stund sen satt jag och funderade, vilken bild ska jag ta? Den "verklighetstrogna" eller den "rödredigerade"?? Jag kunde inte bestämma mig för vilken som var snyggast. om någon ens va snygg...Kanske gör om den igen.
/Malin

Daftön

 -Lovisa

Cyckel

Idag är det "shoppingdagen". Så om en liten stund ska jag ut i affärerna. När jag kommer hem sen kan jag visa mina köp. Och i slutet av veckan kommer en outfit-special, med alla outfits från veckan. Istället för dagens outfit, efter som jag bara bloggar typ en gång om dagen.
/Malin
Igår hyrde jag en cyckel!

Blå himmel

Nu har jag ätit hotellfrukost!! Jag är mätt och ska iallafall snart till stranden. Här är två bilder jag tog igår. resten av bilderna kommer ni också se. Jag lägger upp dem lite i omgångar. Eftersom jag själv inte är så stort fan av att varken se eller göra gigantiska bildbomber. Haha, så e jag iallafall. Nu ska jag till stranden.
/Malin

Daftö

Hej hej! Igår var jag och mina små kusiner på ett lekland på Daftö, vi har haft det jättekul, men nu är det dags att åka till mormor och morfar istället. Där kommer jag kunna lägga upp riktiga bilder. Jag är finalist i en tävling på http://mkarlstrom.blogg.se">http://mkarlstrom.blogg.se">mkarlstrom.blogg.se men jag vet att jag inte har stor chans att vinna men titta i alla fall! -Lovisa