stjärnor-Lovisa

HÄR KAN DU LÄRA DIG GÖRA SOM JAG! ↑


klänning

Haha det var riktigt  dålig kvalitet på första bilden..ursäkta för det så ;)
Imorgon åker jag till ett bröllop jag ska vara på på lördag. Man ska ju vara fin, så här ser ni min klänning och mina skor jag ska ha, det va lite dåligt ljus så bilderna blev inte så bra, men iallafall så kommer bilder när jag kommer hem igen. Bättre bilder på hela outfiten.
/Malin

Fint

Jag har inte kunnat ladda upp den här bilden förrut (eller tror inte det iallafall). Men nu gick det!! Haha jag saknar edan sommaren och skärgården litegrann. Men snart e den tillbaka igen >.<
Mitt dator håller på att dö helt och hållet just nu, därför kan jag inte blogga så mycket, men snart.... :)
/Malin
Vi säger att det är någon slags natur...

Bästa bilden (Lovisa)

Jag tog den här bilden på farfars sommarställe, det var jättemysigt! Under sommaren har det stått får och bettat här... Så vackert!
Jag skulle gärna vilja vinna DETTA och DETHÄR, Om ett par dagar kommer det bli en röstning på LINNEAPHOTO.BLOGG.SE så jag hoppas att jag får en röst av just DIG!
LOVISAS BIDRAG

Early

Heejsan!! Jag är redan påväg hem från skolan, nästan fantastiskt. Men inga fina bilder på lager i mobilen, så en klassisk fånenild får det bli!
Förresten från imorgon kommer det av någon anledning bli liter mer bloggning och roliga saker!!!!!


Skola..igen

Skola :/
/Malin

Piano

Hej folk!! Idag har jag spelat rätt mycke piano och övat till ett bröllop som jag ska spela på. Har bestämt låt och sånt. Nu ska jag snart lägga mig, man måste ju gå upp till...skolan.
/Malin

Varm choklad

Hej! Jag har precis ätit en god frukost. Det fick bli varm choklad på grund av regnet. Nu ska jagstäda mitt rum och bara vara inomhus resten av dagen!!
/Malin

In the window

Lite bilder från när jag var hos Lollo, för några dar sen. Förresten hon har gjort en triangelguide, till ps CS5. Men  just nu har hon inget internet, så guiden kommer om ett litet tag!!
Nu ska jag nog titta på fångarna på fortet ;)
/Malin

Regn

Hej! Nu är jag i skolan, och det ska ju regna så jag passar på att visa en regnbild som jag tog för någon dag sen. Det regnade så himla mycket! Men det är inte så lätt att få bra bilder...
Haha en ganska enkel redigering fick det bli också, hade inte så mycket tid igår. 
/Malin

Redigeringen bländar mig

När jag var med agnes i tisdags så la vi massa (en var) pärlplattor!!! Och vi satte på pärlor på sladden till hörlurarna (sådär som folk gör). Det var iallafall väldigt mysigt, och jag har massa pärlor nu!!
Ni kanske får se resultatet sen, men nu ska jag fortsätta förberreda tävlingen!!
/Malin

Ett leende rött

Jag i nya tröjan från H&M
-Lovisa

Blåbärspannkakor

Idag har skolan börjat! ohh! Jag orkar inte! Men som tur är så började vi kl 11 och slutade kl 12 SKÖNT! efter det så gick jag och Siri hem till mig och stekte bärpannkakor till lunch, jättegott! Sedan har vi lekt lite i photoshop med oss som modeller, haha det ser ganska kul ut om jag får säga det själv! :D
Pannkakorna är gjorda lika dant som andra pannkakor, bara lite mixade bär i... :)
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3458557/?claim=jkfrjfdnw84">Följ min blogg med Bloglovin</a>
-Lovisa

Skolan

Hej!
Nu sitter jag påväg till skolan, inte deprimerad, snarare känslokall. Iallafall så kommer det snart en guide för hur man gör trianglar i ps CS5 och så håkler jag på med förstapriset till en kommande tävling.
En fin bild på mig och kompisen Agnes från igår. Vi gjorde jättefina Toad-örhängen av pärlplattor. Superkul! Haha dock inte så bra kvalitet på bilden..
/Malin


Friheten

Idag har jag och Siri varit i stan och bara varit, vi har shoppat på dagen och på kvällen har vi provat på att dansa Bollywood/hiphop, jag har tänkt att börja på det :D
Sakerna jag köpte var en tröja från H&M o en Hair cuff från H&M och sedan lite prylar från The Body Shop, bilden är inte bra vet :) 
-Lovisa