Välkommen maj!!!!

Just nu står jag och tittar in i elden, majbrasan. Eller så har jag inte kommit hit än...förra året kom vi nämligen lite försent, så när vi var framme så hade alla gått och några brandmän höll på att släcka. Jag luktade rök väldigt länge efter det.
Fast jag tror att jag kollar på elden nu, med kameran i händerna. Otroligt skönt att få hit lite vår nu!

klipp klipp

Nu drar jag iväg till frisören, ska kanske fylla i min dipdye ♥

Hundis

Nu är det så himla varmt och skönt ute så att jag bara inte kunde sätta mig vid datorn. Men lite senare kanske. Igår redigerade jag lite bilder, jag älskar att "leka" i photoshop!
Nu sitter jag och gosar med Lucky, har saknat hundis lite...
/malin

 


Flying high in the sky

En bild på mig som pappa tog för ca halvtimma sedan, vi har precis varit på 1:årskalas hos sötaste kusinen Sigge, vi åt god tårta och massor av jordgubbar! Mums det var verkligen ett tag sedan jag smakade på sådana läckerheter. Snart kommer Hanna hit och vi ska ta det lungt och snacka ett tag.
-Lollo

Cool race!

Jag laddade precis ner ett spel på mobilen. Det heter cool race och är otroligt kul! Man är en fryst elefant i en isbit som rejsar med andra frysta elefanter. I början gick det inte så bra, men nu är jag helt grym. Vet inte om det finns för android market...finns iallafall på app store. Prova, det är gratis!
/Malin


Tävling

Heej!
jag är med i den här fototävlingen, där man kan vinna något för 200 kr från en hemsida (som står i hennes inlägg). Jag har valt den här varan att vinna, om jag nu vinner...
Iallafall så tävlar jag med den här bilden. Valde den eftersom jag älskar motljus!


BLUE

Detta är det tre linnen jag och pappa köpte när vi var i Kungsan, Det helvita hittar du här. Den med blått broderi hittar du här, och den marineblå hittar du här.
Tycker alla tre är jättefina!
Nu ska jag snart och träna, jag ska springa 5 km! Önska mig lycka till... :)
-Lollo
Närbilder här (klickbara)

Kungsan

Idag var jag och pappa i Kungsträdgården och fotograferade de otroligt vackra körsbärsträden, jag är verkligen kär i den rosa färgen!
Jag har också förnyatt gaderoben med tre linnen/tröjor i vitt och blått från Gallerian. Glömde att fixa "tips" inlägget, får fixa det någon annan dag.
-Lollo

Smokey rök

Jag tänkte ägna min kväll åt att redigera lite bilder som jag tog tidigare idag. Det bästa sättet att avsluta en sån här dag! Först, en underbar dag med sol å värme, sen, fota typ allt man ser, till sist, redigera bilderna och somna...typ.
Vi får se om jag kommer med fler bilder ikväll. Jag kanske blir för upptagen av photoshop.
Vi tog sista chansen att elda idag. Försökte fånga röken på bild. Den var inte någon supermodel direkt!Knopps

Snart ska jag åka till landet (hade missförtått det i det förra tidinställda inlägget). Jag tar med mig datorn och kameran som vanligt. Till något annat: precis idag har jag sparat en tredjedel av det jag behöver till systemkameran! Bara maj, och juni kvar nu...

Kolla vilka fina knoppar som har kommit på vårat körsbärsträd!


Man vet inte mycket om framtiden

Det här är inget långt inlägg, det är tidinställt.
Jag tror att jag ska åka till landet idag. Mysigt! Vi firar alltid valborg där, då får jag ta med kameran.
En fin bild på Lollo från i måndags, lite annorlunda redigerad.


Blåa, eller mörkblåa?

Nu är jag påväg till skolan igen! Tyvärr hinner jag inte skriva särskilt långt eftersom jag behöver tiden till att läsa på inför ett no-förhör. Som jag också ska ha idag. Bilden - dagens outfit, hoppas den inte hamnar konstigt.

 


God morgon!

Idag är det fredag och jag börjar tidigt, i eftermiddag tänkte jag visa hur jag gjorde denna bild ↓
Idag är det NO & MA läxförhör för mig, huva huva :(
Men det kommer att gå bra...
-Lollo


Blogg.se!

Det är typ något konstigt med blogg.se så jag bloggar från mobilen. Tur att den fina appen finns!
Iallafall jag höll på att redigera en bild på Lollo när jag av en tillfällighet läste hennes inlägg på bloggen..det är nästan samma bild!
/Malin


Orientering

Nu är jag här igen i bloggen!
Idag har jag haft en orienterings "dag", men denna dag varade bara i 23 minuter, jag och min komips Lisa gjorde detta tillsammans. Efter orienteringen cyklade jag och Lisa till hennes hus (det är gigantiskt) där fotade vi i två timmar och jag visade några snygga moves från dansen. Sedan cyklade vi tillbaka och hade en sista lektion innan dagen var slut. Nu ska jag träna Engelska!
-Lollo